Egy híres séf, akit három Michelin-csillagig repített karrierje, váratlanul mindent elveszített egy hatalmas botránynak és milliódolláros pereskedésnek köszönhetően. Bár a múlt eseményei sötét árnyékot vetettek tehetségére, mégis sikerült visszatérnie, és új éttermet nyitnia.
A történet New Yorkban folytatódik, ahol az új, elegáns enteriőrű étterem egészen más élményt kínál, mint korábbi kultikus helye. A kritikus részletesen bemutatja az étterem különleges menüjét: japán és francia ízek, egzotikus alapanyagok és kifinomult tálalás váltakoznak. Az ételek között szerepelnek languszta, wagyu, kaviár, különleges sake-k és kreatív desszertek.
Felmerül a kérdés, hogyan sikerülhet ilyen magasságokba visszajutnia valakinek az összeomlás után, és vajon melyik étterem emelkedik a másik fölé? A régi és új Michelin-csillagos helyek közötti összehasonlítás során figyelemre méltó gasztronómiai filozófia, változatos ízek és a fine dining világának sorsfordító kérdései tárulnak fel előttünk.










