Simu Liu, a népszerű színész, egy különleges gasztronómiai kihívásnak veti alá magát: ezúttal a legcsípősebb ételeket kóstolja végig életében, egy háromfogásos menü keretében. A fogások Simu gyermekkorától napjainkig vezetnek, miközben személyes történetei, emlékei és kedvenceinek bemutatása is helyet kapnak a beszélgetés során.
A kanadai poutine csípős változatától indulva koreai barbecue-ig, majd egy igazán fűszeres, királyrákos tésztáig vezet az ízutazás. Eközben szó esik a családi gyökerekről, Simu ázsiai identitásáról, valamint arról, mit jelent számára a hős- és gonosz karakterek megformálása a filmiparban.
Megismerhetjük, milyen kihívásokkal szembesül egy ázsiai bevándorló családból származó művész Hollywood útvesztőiben, hogyan küzdi le a családi álmok és az önmegvalósítás közötti dilemmát, és miként tudja ma már saját sikereit és álmait irányítani. A beszélgetés során a kötetlen, baráti hangulat mellett az is kiderül, hogy Simu szívéhez egyedi, pikáns fogások és közösségben eltöltött étkezések állnak a legközelebb.