Ebben az epizódban három tapasztalt séf vállalja, hogy bekötött szemmel megkóstolják minden elérhető fagyasztott hamburgerpogácsát, hogy megtudják, melyik felel meg a szakma magas elvárásainak. Minden mintát a csomagoláson szereplő utasítások szerint, enyhén fűszerezve készítettek el, így kizárólag az alapanyag minősége, a textúra és az íz volt versenyben.
A beszélgetések során érdekes szempontok kerülnek elő: mit jelentenek a különböző húsminősítési rendszerek – például „USDA Choice” vagy „Angus” –, mennyire számít a darálás módja vagy a pogácsa formája, illetve mik a különbségek a fűszerezések, a zsírtartalom és a marha etetése (fűvel vagy gabonával takarmányozott szarvasmarha) között. Külön kitérnek a marketingtrükkökre, mint az „all natural” és „gluténmentes” megjelölések mögötti valódi tartalomra.
Sok vitatott, akár félrevezető csomagolási állítással találkoznak, és részletesen elemzik, hogy a pogácsák íze, állaga és nedvességtartalma mögött milyen húsrészek, gyártástechnológiák és állattartási módszerek állhatnak. Érdekes kérdés, létezik-e igazán kiváló fagyasztott hamburger, és hogy a prémium márkák tényleg megérik-e az árukat vagy a sajátmárkás termékek is meglephetik a gourmet fogyasztót.