A
A
  • Angol
  • Magyar
  • 30 perc

Profi séfek tesztelik a dobozos töltelékeket vakkóstolóval

Három séf vakon kóstolja végig a különféle dobozos töltelékkeverékeket, és szakmai szemmel elemzi azok ízét, állagát és összetevőit.

Három profi séf vakon kóstolja végig az összes dobozos töltelékkeveréket, amit csak be tudtak szerezni – kizárólag a csomagoláson leírt főzési utasításokat követve. A résztvevők a textúrát, az ízeket és a fűszerezést vizsgálják, valamint azt, hogy mennyire idézik meg a házi tölteléket a különböző márkák.

Felmerül az is, hogyan befolyásolja a kenyér típusa és mérete a végeredményt, vagy épp mennyire sikerül a különféle zöldségeknek és fűszereknek árnyaltabb ízvilágot adniuk az egyes dobozos változatoknak.

A séfek érzékeny érzékszerveikkel keresik a tökéletes arányokat a nedvesség, fűszerezés, gazdag húsosság és frissesség között – miközben kiemelik, milyen kompromisszumokat kénytelen vállalni az, aki gyors, bolti megoldást keres a hagyományos, saját készítésű töltelék helyett.

Panellistáink elemzik a különbségeket a márkák között, betekintést engedve abba, hogy az egyes termékek összetevői, ára, állaga és aromája hogyan viszonyulnak egymáshoz, és milyen meglepetéseket tartogatnak.