Három profi séf vakon kóstolja végig az összes dobozos töltelékkeveréket, amit csak be tudtak szerezni – kizárólag a csomagoláson leírt főzési utasításokat követve. A résztvevők a textúrát, az ízeket és a fűszerezést vizsgálják, valamint azt, hogy mennyire idézik meg a házi tölteléket a különböző márkák.
Felmerül az is, hogyan befolyásolja a kenyér típusa és mérete a végeredményt, vagy épp mennyire sikerül a különféle zöldségeknek és fűszereknek árnyaltabb ízvilágot adniuk az egyes dobozos változatoknak.
A séfek érzékeny érzékszerveikkel keresik a tökéletes arányokat a nedvesség, fűszerezés, gazdag húsosság és frissesség között – miközben kiemelik, milyen kompromisszumokat kénytelen vállalni az, aki gyors, bolti megoldást keres a hagyományos, saját készítésű töltelék helyett.
Panellistáink elemzik a különbségeket a márkák között, betekintést engedve abba, hogy az egyes termékek összetevői, ára, állaga és aromája hogyan viszonyulnak egymáshoz, és milyen meglepetéseket tartogatnak.










