ÉletmódGasztróBélszín tökéletesítve: a visszasütéses technika titkai Kenji módraJ. Kenji Lopez-Alt3 napja
ÉletmódGasztróHálaadási főzés titkai Kenjiékkel: tippek és trükkök minden fogáshozJ. Kenji Lopez-Alt4 napja
ÉletmódGasztróKenji Xi’an módra készült fűszeres burgonyája: ízes utazás Kína utcáinJ. Kenji Lopez-Alt10 napja
ÉletmódGasztróHálaadás töltelék Dick’s hamburgerekből: közösségi adománygyűjtés egy seattle-i szervezet javáraJ. Kenji Lopez-Alt19 napja
ÉletmódGasztróThai tom yum leves: maradék pulyka újragondolva a hálaadás utánJ. Kenji Lopez-Alt24 napja
ÉletmódGasztróSzecsuáni pulykasaláta maradékokból: ázsiai ízek a mindennapokraJ. Kenji Lopez-Alt25 napja
ÉletmódGasztróMeleg pulykás szendvics radicchióval és chili majonézzel Kenji módraJ. Kenji Lopez-Alt26 napja
ÉletmódGasztróBuggyantott tojás joghurttal és chilis vajjal: török reggeli otthonJ. Kenji Lopez-Alt33 napja
ÉletmódGasztróKAN és Kenji Shitoku四徳 új séfkésének születése: a japán és nyugati stílus találkozása az otthoni főzésbenJ. Kenji Lopez-Alt36 napja
ÉletmódGasztróRopa vieja: A kubai marhapörkölt története és receptje Kenji stílusábanJ. Kenji Lopez-Alt38 napja
ÉletmódGasztróKreatív thai steak saláta maradék húsból ropogós rizsporos csavarralJ. Kenji Lopez-Alt40 napja
ÉletmódGasztróMegpörkölt salsa verde készítése otthon egyszerűen és ízletesenJ. Kenji Lopez-Alt46 napja
ÉletmódGasztróHogyan készítsd el a tökéletes pico de gallót otthon egyszerűenJ. Kenji Lopez-Alt46 napja
ÉletmódGasztróOlasz húsgolyókenyér egyszerűen: szaftos és ízletes egytálétel lusta szakácsoknakJ. Kenji Lopez-Alt59 napja
ÉletmódGasztróKenji konyhájának húsgombóctitkai: omlós, szaftos és ínycsiklandó falatok készítése otthonJ. Kenji Lopez-Alt63 napja