ÉletmódGasztróKenji megalkotja a Simpsons legendás pörköltjét: kulisszatitkok és konyhai tippek mixeJ. Kenji Lopez-Alt1 napja
ÉletmódGasztróA ceviche készítése és a hal pácolásának tudománya Kenji konyhájábanJ. Kenji Lopez-Alt5 napja
ÉletmódGasztróÁlomkés születése: japán és nyugati stílus találkozása OregonbanJ. Kenji Lopez-Alt9 napja
ÉletmódGasztróSteak sütése pizzakemencében: otthoni steakház élmény ribeye-val és spárgávalJ. Kenji Lopez-Alt11 napja
ÉletmódGasztróCsirke spatchcock technikával: ropogós sült fűszeres majonézes pácbanJ. Kenji Lopez-Alt18 napja
ÉletmódGasztróCsirkés egytálétel Kenji módra: kreatív főzés a maradékból és családi pillanatokJ. Kenji Lopez-Alt20 napja
ÉletmódGasztróMortadella szendvics pisztáciás rukkolapestóval: különleges ízkombinációk és textúrák játékaJ. Kenji Lopez-Alt25 napja
ÉletmódGasztróKenji felfedezi a T-Mobile Park ételkülönlegességeit: sushi, teriyaki és stadiongasztronómiaJ. Kenji Lopez-Alt27 napja
ÉletmódGasztróMarinara pizza készítése burratával Kenji új pizzakemencéjébenJ. Kenji Lopez-Alt32 napja
ÉletmódGasztróGyümölcsös panzanella francia pirítós krutonokkal: Egyedi saláta maradékokbólJ. Kenji Lopez-Alt34 napja
ÉletmódGasztróFokhagyma ízpróba: Friss vagy előre aprított a jobb választás?J. Kenji Lopez-Alt41 napja
ÉletmódGasztróChorizós grilled cheese: egy mexikói utazás inspirálta szendvics Kenji konyhájábólJ. Kenji Lopez-Alt46 napja