ÉletmódGasztróTonhalas szendvics újragondolva: Ropogós változat személyes történetekkel fűszerezveJ. Kenji Lopez-Alt4 napja
ÉletmódGasztróFüstölt sertésszelet házilag: modern technikák és tippek a tökéletes ízélményértJ. Kenji Lopez-Alt13 napja
ÉletmódGasztróNouhou története: teriyaki és foci összefonódása az amerikai mindennapokbanJ. Kenji Lopez-Alt17 napja
ÉletmódGasztróKenji tippjei a tökéletes hamburgerhez: hús, zsemle és grillezés mesterfokonJ. Kenji Lopez-Alt18 napja
ÉletmódGasztróHárom színű rizstál japán módra: egyszerű és sokoldalú étel minden korosztálynakJ. Kenji Lopez-Alt32 napja
ÉletmódGasztróCsirke teriyaki: egy japán ihletésű étel története Seattle-benJ. Kenji Lopez-Alt43 napja
ÉletmódGasztróKenji megalkotja a Simpsons legendás pörköltjét: kulisszatitkok és konyhai tippek mixeJ. Kenji Lopez-Alt49 napja
ÉletmódGasztróA ceviche készítése és a hal pácolásának tudománya Kenji konyhájábanJ. Kenji Lopez-Alt53 napja
ÉletmódGasztróÁlomkés születése: japán és nyugati stílus találkozása OregonbanJ. Kenji Lopez-Alt57 napja
ÉletmódGasztróSteak sütése pizzakemencében: otthoni steakház élmény ribeye-val és spárgávalJ. Kenji Lopez-Alt59 napja
ÉletmódGasztróCsirke spatchcock technikával: ropogós sült fűszeres majonézes pácbanJ. Kenji Lopez-Alt66 napja
ÉletmódGasztróCsirkés egytálétel Kenji módra: kreatív főzés a maradékból és családi pillanatokJ. Kenji Lopez-Alt68 napja
ÉletmódGasztróMortadella szendvics pisztáciás rukkolapestóval: különleges ízkombinációk és textúrák játékaJ. Kenji Lopez-Alt73 napja
ÉletmódGasztróKenji felfedezi a T-Mobile Park ételkülönlegességeit: sushi, teriyaki és stadiongasztronómiaJ. Kenji Lopez-Alt75 napja
ÉletmódGasztróMarinara pizza készítése burratával Kenji új pizzakemencéjébenJ. Kenji Lopez-Alt81 napja
ÉletmódGasztróGyümölcsös panzanella francia pirítós krutonokkal: Egyedi saláta maradékokbólJ. Kenji Lopez-Alt82 napja
ÉletmódGasztróFokhagyma ízpróba: Friss vagy előre aprított a jobb választás?J. Kenji Lopez-Alt90 napja
ÉletmódGasztróChorizós grilled cheese: egy mexikói utazás inspirálta szendvics Kenji konyhájábólJ. Kenji Lopez-Alt95 napja