ÉletmódGasztróCukkini újragondolva: Krémes dél-olasz tésztaétel receptje titkos trükkökkelJ. Kenji Lopez-Alt6 napja
ÉletmódGasztróKenji tökéletes coleslaw receptje: ropogós és ínycsiklandó káposztasaláta készítése lépésről lépésreJ. Kenji Lopez-Alt14 napja
ÉletmódGasztróGrillezés Kenji módra: skirt steak és mexikói kukoricasaláta ötletek nyárraJ. Kenji Lopez-Alt17 napja
ÉletmódGasztróTonhalas szendvics újragondolva: Ropogós változat személyes történetekkel fűszerezveJ. Kenji Lopez-Alt50 napja
ÉletmódGasztróFüstölt sertésszelet házilag: modern technikák és tippek a tökéletes ízélményértJ. Kenji Lopez-Alt58 napja
ÉletmódGasztróNouhou története: teriyaki és foci összefonódása az amerikai mindennapokbanJ. Kenji Lopez-Alt62 napja
ÉletmódGasztróKenji tippjei a tökéletes hamburgerhez: hús, zsemle és grillezés mesterfokonJ. Kenji Lopez-Alt64 napja
ÉletmódGasztróHárom színű rizstál japán módra: egyszerű és sokoldalú étel minden korosztálynakJ. Kenji Lopez-Alt77 napja
ÉletmódGasztróCsirke teriyaki: egy japán ihletésű étel története Seattle-benJ. Kenji Lopez-Alt89 napja
ÉletmódGasztróKenji megalkotja a Simpsons legendás pörköltjét: kulisszatitkok és konyhai tippek mixeJ. Kenji Lopez-Alt94 napja
ÉletmódGasztróA ceviche készítése és a hal pácolásának tudománya Kenji konyhájábanJ. Kenji Lopez-Alt99 napja
ÉletmódGasztróÁlomkés születése: japán és nyugati stílus találkozása OregonbanJ. Kenji Lopez-Alt103 napja
ÉletmódGasztróSteak sütése pizzakemencében: otthoni steakház élmény ribeye-val és spárgávalJ. Kenji Lopez-Alt104 napja
ÉletmódGasztróCsirke spatchcock technikával: ropogós sült fűszeres majonézes pácbanJ. Kenji Lopez-Alt112 napja
ÉletmódGasztróCsirkés egytálétel Kenji módra: kreatív főzés a maradékból és családi pillanatokJ. Kenji Lopez-Alt114 napja
ÉletmódGasztróMortadella szendvics pisztáciás rukkolapestóval: különleges ízkombinációk és textúrák játékaJ. Kenji Lopez-Alt119 napja
ÉletmódGasztróKenji felfedezi a T-Mobile Park ételkülönlegességeit: sushi, teriyaki és stadiongasztronómiaJ. Kenji Lopez-Alt121 napja