Milyen íze van valójában a különböző ranch dressingeknek? Ebben a humorral átszőtt kóstolóban a szerző különböző márkák és fajták ranch szószait próbálja ki vaktesztben, majd pontozza őket egy 0-tól 10-ig terjedő skálán. A videóban kiderül, mennyire eltérhetnek az ugyanolyan nevű szószok textúrában, ízben, összetevőkben és aromában.
Külön érdekesség, hogy a bemutató nemcsak a bolti, hanem a házilag készített ranch dressingeket is bevonja a tesztbe. Szó esik a mesterséges adalékanyagokról, a különféle sűrítőkről, tartósítókról és arról, hogyan befolyásolják ezek az élményt – jó vagy rossz irányba. A hűtött, friss szószok és az üveges, tartósított termékek összehasonlítása szintén kiemelt téma.
Feltűnnek a nagy klasszikus márkák, limitált ízek, alternatív olajok, vegán és zsírszegény opciók – köztük meglepő vagy egyenesen bizarr ízvilágú ranch szószok is. Az összehasonlítás során többször felmerülnek kérdések a fogyasztói szokásokról, az élelmiszeripar praktikáiról és a nosztalgia szerepéről is.
Bónuszként röviden bemutatásra kerül egy ételkiszállítással foglalkozó szolgáltatás is, amely házhoz szállított, séf által készített ételeket kínál – ezt a kóstoló közben saját élményein keresztül ismerteti a műsorvezető.