Jamie Oliver, Thomas Keller, José Andrés és Alice Waters osztják meg tapasztalataikat különböző, Redditen feltett főzési kérdésekről, miközben humorral és személyes anekdotákkal fűszerezik a beszélgetést.
Felmerülnek izgalmas témák, például a hamburgerek sütésének legjobb módjai, a tökéletesen ropogós bacon titka, illetve hogy miért szeretik sokan a csirkecombot, vagy miért divat az air frying. Szó esik arról is, vajon udvariatlan-e jól átsült steaket kérni, és miért kedvelik az amerikaiak annyira a kosher sót.
A séfek érintik a kevésbé népszerű állati részek használatát, valamint megvitatják, áll-e még rejtett kincs a hentespultban. A tészta szószának titkos összetevőit, a sófajták textúráit, és hogy szükséges-e valóban non-stick serpenyőt használni, szintén körbejárják.
Praktikus eszközökről, elengedhetetlen konyhai felszerelésekről, sőt, klasszikusan amerikai hozzávalókról, például a ketchup vagy a mustár szerepéről is szó esik. Felvetődik, hogyan lehet főzési szokásokat átadni személyes és kulturális különbségek fényében, és hogy mitől válik egy étel vagy alapanyag országokra jellemzővé.