Kreatív ötletekkel és hétköznapi alapanyagokkal indulnak ezek a könnyen elkészíthető receptek. A házigazda új kameraállásból mutatja be, hogyan lehet maradék krumplipüréből, tortillával, ízes paradicsomszósszal és gazdag sajtréteggel egy egészen új, pizzához hasonló fogást varázsolni.
Másik receptként fehérjében gazdag, lisztmentes, cottage cheese alapú „pizza tallérokat” készít egyszerű hozzávalókból, amelyek tökéletesek reggelire vagy laktató nassolnivalónak.
Az izgalmas réteges tortilla kebab különféle húsos és sajtos töltelékekkel, kreatív eljárással, egyedi snack alternatívát kínál, amely remekül mutat és ízletes is.
A szárnyas fogás a zsenge, szaftos hús és az ízes, csípős mártás titkait boncolgatja, miközben a tökéletes pácolás és a selymes állag elérése kerül előtérbe.
Végül egy könnyed, alacsony szénhidráttartalmú desszert is bemutatásra kerül, amely a tojás, joghurt és egy kevés cukor segítségével puha, levegős textúrát kap. Mindezt egyszerű lépések, otthon is elérhető alapanyagok és izgalmas ízvariációk jellemzik.