A videó a kínai Mishu Bing gyorsétteremlánc nemzetközi terjeszkedéséről szól, amely már most is több mint 45 000 üzlettel rendelkezik világszerte, ezzel túlszárnyalva olyan óriásokat, mint a Starbucks vagy a McDonald’s.
Egyedi üzleti modelljüket vizsgálja, amely az egyszerű, megfizethető kínálaton és a hatalmas méretgazdaságosságon alapul. A márka saját mezőgazdasági termelést folytat, hogy a fő alapanyagokat olcsón beszerezze, így képes a nyugati árak töredékéért kínálni termékeit.
Fókuszban van az első amerikai üzletük nyitása New York egyik forgalmas negyedében, Tribecában, ahol a márkától eltérően a Starbucks és hasonló láncok inkább a luxust és a státuszszimbólumot kínálják.
A videóban külön kitérnek arra, hogyan vált a Mishu főleg az ázsiai városok mindennapi életének szerves részévé, miközben a közösségi média is hozzájárult a márka hihetetlen népszerűségéhez, elsősorban olcsóságának és elérhetőségének köszönhetően.
Felmerül néhány izgalmas kérdés: Vajon sikeres lesz-e a Mishu az Egyesült Államokban is? Egy ilyen extrém árverseny miként alakíthatja át a gyorséttermi és kávézóláncok piacát? Mit jelent mindez a fogyasztói szokások szempontjából hosszú távon?