Különleges grilltrükköt mutat be a videó, amelyet egy japán séftől tanult a készítő. Ez a módszer átformálja a megszokott pizzatészta készítését, rizslap segítségével hoz létre egyedi alapot, amelyet tojással tesznek ellenállhatatlanul ropogóssá.
Olyan kreatív receptekkel is megismerkedhetünk, ahol például egy üregesre vájt buciba füstölt szalonnát, sajtot, tojást és különleges paradicsomos szószt töltenek, majd az egész megy a légkeveréses sütőbe. Felbukkan a pizzakúp ötlete is: félbevágott tortillából készítenek ropogós tölcsért, amelyet fűszeres kolbász és sajt tölt meg, végül egyszerűen kézbe vehető party-snack születik.
Valamint külön figyelmet kap egy rizsgolyó recept, amelynél a főtt rizst szójaszósszal, majonézzel, nori algával ízesítik, majd cheddar sajttal és baconbe tekerve sütik ki, így keveredik a sushi ihletés és a gyorséttermi hangulat. Az epizód végén egy fűszeres, sajtos fokhagymás szendvics is helyet kap, amely néhány perc alatt elkészíthető a légsütőben. A receptek közös pontja a gyorsaság, egyszerűség és az alapvető hozzávalók izgalmas újragondolása.










