A videó egy londoni étterem, a Port Noir bemutatásával indul, amelynek egyik tulajdonosa a híres színész és DJ, Idris Elba. A műsorvezető, Hannah, kíváncsi, vajon valóban érdemes-e ellátogatni egy sztárhoz köthető étterembe, vagy csak a név a lényeg.
A helyszín különlegessége, hogy egy régi gázmű mellett található, elegáns, de barátságos borbárként és étteremként működik. Felmerül a kérdés, hogy valóban mindenki számára megfizethető-e, vagy inkább prémium kategória-e.
Bemutatásra kerülnek a menü érdekes fogásai – a jalapeno cheddar arancini, a dekonstruált kacsa pite –, miközben szó esik az étterem atmoszférájáról, a kiszolgálás barátságosságáról és arról, mennyire otthonosan érezheti magát az a vendég is, aki nem igazi borismerő vagy nincs hozzászokva a „fancy” helyekhez.
Személyes tapasztalatokon keresztül megjelennek az étlap árai, a különböző borfajták, és Hannah igyekszik választ találni arra, hogy megéri-e ilyen helyeken étkezni, illetve nem veszítjük-e el a lazább gasztroélményeket a presztízs miatt.