Három izgalmas, kínai stílusú recept kerül terítékre, amelyek garantáltan könnyen felveszik a versenyt a kedvenc éttermi fogásokkal. A kreatív pan-fried shrimp fun az elsőként bemutatott étel, ahol a füstölt tofu és friss zöldségek harmonikus kombinációja kerül egyedi, selymes rizstésztára.
Következőként az aromás, fokhagymás sült rizs készítésének trükkjeibe nyerhetünk betekintést. Szó esik a rizs előzetes előkészítésének fontosságáról, valamint a megfelelő állag eléréséhez vezető lépésekről. A chili olaj és a friss zöldfűszerek illatával átitatott étel színes és illatos lesz.
Végül egy gazdag szószban tálalt padlizsános fogás következik, amely a magával ragadó fűszeres chili-fokhagymaszósznak, a karamellizált tofu daraboknak és a ropogós padlizsánnak köszönheti különlegességét. A videó lépésről lépésre mutatja meg, hogyan tökéletesíthetjük ezeket a vegán és vegetáriánusbarát ételeket, miközben arra is kitér, hogyan tehetjük mindezt otthon is egyszerűen, mégis éttermi minőségben.
Felmerülnek olyan kérdések, mint például, mitől lesz igazán jó állagú a sült rizs, hogyan varázsolhatunk autentikus keleti ízeket a saját konyhánkba, illetve miként használhatunk fel olyan különleges hozzávalókat, mint a füstölt tofu vagy az ázsiai padlizsánok. Az inspirációt nemcsak a receptek, hanem a sorozatokat összefoglaló szakácskönyvek is tovább ösztönzik.









