A
A
  • Angol
  • Magyar
  • 17 perc

Gabriel Iglesias csípős kihívása: gyerekkori emlékek és stand-up titkok

Gabriel Iglesias humorista háromfokozatú, különösen csípős menü kóstolása közben emlékezik vissza gyerekkorára, kedvenc ételeire és színpadi élményeire.

Gabriel Iglesias, a világhírű humorista meghívást kap egy különösen fűszeres gasztronómiai kihívásra, ahol háromfogásos menüvel készülnek számára, mindegyik újabb szintre emelve a csípősséget. A műsorvezető izgalmas ízekkel és személyre szabott ételekkel lepi meg őt, miközben a beszélgetések során bepillantást nyerünk Gabriel gyerekkorába és az ahhoz kapcsolódó kedvenc ételeibe – kiemelkedően a sajt quesadillába, amelyhez nosztalgikus emlékek fűzik.

Az epizód középső részében egyedi szendvicsek készítése kerül a középpontba, melyeket Gabriel kedvenc alapanyagaiból állítanak össze. A választék pastrami, brisket és különféle kenyerek között mozog, a különleges fűszerek és öntetek pedig új élményekkel gazdagítják a kóstolást. A beszélgetések könnyedén váltanak a humorista színpadi élményeire és a stand-up világ kulisszatitkaira is.

A harmadik fogás az álomvacsora témáját járja körül: hawaii és mexikói elemek keverednek, például fűszeres spam fried rice, hamburg steak, chipotle pulled pork és csípős elote. A közös emlékezés során szó esik Gabriel rajongásáról a hawaii ingek, valamint Robin Williams és Eddie Murphy iránt, és a műsor különleges ajándékkal is kedveskedik a vendégnek. A kérdések végig arra fókuszálnak, hogyan viszonyul a humorista a kalandokhoz és a kihívásokhoz, legyen az a színpad, vagy akár egy extrém csípős fogás!