Az amerikai fine dining világ kevéssé ismert, távoli sarkába kalauzol a videó, ahol két utazó célja a különleges Cochineal Coin Coin étterem felkutatása Marfa, Texas kisvárosában. A több mint 11 napja úton lévő páros először a helyi ruházati lehetőségeket térképezi fel, hogy megfeleljenek az ismeretlen dress code-nak, ezáltal bepillantást nyerünk a kisváros életébe is.
Utazásuk valódi célja azonban egy olyan étterem felfedezése, ahol a regionális alapanyagok, a vadon élő állatok húsai, a helyi zöldségek és különleges kísérő italok alkotják a menüt, miközben kreatív, szokatlan ízkombinációkkal kísérletezik a konyha. Az étlapon egzotikus fogások és izgalmas történetek bukkannak fel, mint a Nilgai (ázsiai antilop) tartár, a szuvidolt fürj vagy a bivaly alapú bullshot koktél – mindezt saját készítésű olajokkal, kenyerekkel és Texasi, valamint nemzetközi borpárosításokkal.
Külön hangsúlyt kap az ételek textúrája, a füstös, grillezett ízek, a zöldfűszerekből áradó frissesség, valamint az, hogyan mesélnek történeteket a fogások a fogyasztó számára. Elgondolkodtató, hogy vajon milyen szerepet tölt be a játékosság, a kreativitás és a szenvedély egy olyan távoli étterem kínálatában, amely elhatárolódik a mainstream gasztronómiától. Az epizód több izgalmas kérdést is felvet arról, mitől válik igazán emlékezetessé egy étkezés, és hogyan tudja egy vidéki étterem sajátos arculatát megtartani vagy kiteljesíteni a gasztronómia világában.