A
A
  • Angol
  • Magyar
  • 35 perc

Éttermi kísérletek: Hogyan teljesítenek a népszerű láncok extrém helyzetekben?

Meddig mehet el egy vendég, ha feszegeti az éttermek szabályait? Népszerű láncokban próbálnak ki extrém kéréseket és szokatlan rendeléseket.

Ebben a videóban a szerző meghökkentő és szórakoztató kísérleteken keresztül feszegeti a népszerű éttermek kínálatának határait. Különböző láncokat keres fel, hogy kipróbálja, mennyire rugalmasak a szabályaik, és meddig hajlandóak elmenni a vendégek kedvéért.

Feltérképezi, milyen extrém mennyiségű parmezánt lehet rakni egy tésztára az Olive Gardenben, illetve megpróbálja felvásárolni az összes fánkot egy Dunkin’ Donutsban. Kiderül, hány palacsintát tudnak egymásra pakolni az IHOP-ban, valamint annak is utánajár, kérhető-e utántöltés a drive-thru ablaknál olyan helyeken, mint a Starbucks vagy a McDonald’s.

A kaland során szó esik arról is, mennyi cukroszörp fér el egy italban, lehet-e csupasz pizzát rendelni a Domino’s-nál, vagy mennyire hosszú nevet hajlandók ráírni a Starbucks poharára. Különös helyzetekben találja magát, beleértve azt is, hogy megpróbálja saját steakjét megsüttetni egy steakhouse-ban.

Mindezeken keresztül érdekes kérdéseket vet fel a vendéglátás működéséről, a személyzet hozzáállásáról és a határok átlépésének lehetőségeiről. A videó izgalmas, humoros pillanatokkal és váratlan fordulatokkal teli.