Az Oahu szigetén található első, teljes állatokat feldolgozó hentesüzlet működését mutatja be ez a tartalom. A bolt csak helyi farmokról beszerzett húsokat használ, céljuk, hogy minden egyes húsrészlet hasznosuljon, és minél kevesebb hulladék keletkezzen.
A műhelymunka során betekintést nyerhetünk olyan hagyományos húsipari termékek készítésébe, mint a helyi alapanyagokból előállított spam, a kézműves scrapple és különféle pástétomok. Feltárulnak a húsdarabolás, fűszerezés és tartósítás szakmai fogásai, valamint a helyi ízek és alapanyagok előtérbe helyezése a feldolgozás minden lépésénél.
Érdekes betekintést nyerhetünk abba, milyen kihívásokkal jár együtt a teljes testet feldolgozó, fenntartható hentesüzem fenntartása, például a helyi húsforrások elérhetőségének javítása, a vágóhidak logisztikája és a zéró hulladék filozófiája. Felmerül az a kérdés is, hogyan lehet egyszerre megfelelni a helyi vásárlók komfortigényeinek, a minőségi elvárásoknak és a környezeti szempontoknak.