Hosszú évekig kritikus szemmel figyelte a gyorsétteremláncokat, ám még sosem tapasztalta meg belülről, milyen is dolgozni ezekben a vendéglátóhelyeken. Most lehetőséget kap arra, hogy kipróbálja magát Amerika egyik legelismertebb gyorséttermében, a Jollibee-ben.
A műsor során rábíznak rendelésfelvételt, a konyhai műveletek közül több, a gyorséttermekben alapvető feladatot, és mindeközben egy szigorú séf folyamatosan felügyeli munkáját. Megtudhatjuk, mennyire nehéz egyszerre vendégeket kiszolgálni és magas minőségi elvárásoknak megfelelni.
Különös hangsúlyt kapnak a híres Jollibee ételek, például a Chicken Joy elkészítési folyamatainak részletei. Felmerül a kérdés: vajon milyen trükkök és szakmai fortélyok szükségesek ahhoz, hogy az ételek elérjék az „aranystandardot”?
A vizsganap során váratlan vendég is érkezik, aki újabb próbák elé állítja a frissen tanultakat, ezzel is tovább emelve a tétet. Meddig lehet helytállni az állandó tempóban és a profikkal szemben, és mennyire alábecsült a gyorséttermi munka összetettsége?