A
A
  • Angol
  • Magyar
  • 16 perc

Egy nap a Jollibee pultja mögött: étteremkritikus próbára téve

Egy étteremkritikus végigjárja a Jollibee teljes gyorséttermi munkafolyamatait, miközben kemény szakmai kihívások és meglepetések várják.

Hosszú évekig kritikus szemmel figyelte a gyorsétteremláncokat, ám még sosem tapasztalta meg belülről, milyen is dolgozni ezekben a vendéglátóhelyeken. Most lehetőséget kap arra, hogy kipróbálja magát Amerika egyik legelismertebb gyorséttermében, a Jollibee-ben.

A műsor során rábíznak rendelésfelvételt, a konyhai műveletek közül több, a gyorséttermekben alapvető feladatot, és mindeközben egy szigorú séf folyamatosan felügyeli munkáját. Megtudhatjuk, mennyire nehéz egyszerre vendégeket kiszolgálni és magas minőségi elvárásoknak megfelelni.

Különös hangsúlyt kapnak a híres Jollibee ételek, például a Chicken Joy elkészítési folyamatainak részletei. Felmerül a kérdés: vajon milyen trükkök és szakmai fortélyok szükségesek ahhoz, hogy az ételek elérjék az „aranystandardot”?

A vizsganap során váratlan vendég is érkezik, aki újabb próbák elé állítja a frissen tanultakat, ezzel is tovább emelve a tétet. Meddig lehet helytállni az állandó tempóban és a profikkal szemben, és mennyire alábecsült a gyorséttermi munka összetettsége?