Amerika kedvenc csirkealkatrészei közé tartozó drumsticket izgalmas édes-csípős mártással készítik el ebben a receptben. A pác alapja méz, amelyet különféle csípős paprikákkal – például cayenne, Aleppo chili, habanero és fermentált koreai gochujang pasztával – egészítenek ki.
A pácolástól kezdve a sütésig részletesen bemutatják az elkészítés lépéseit, apró praktikákra hívva fel a figyelmet, például hogy érdemes a paprikát turmixolni a balesetek elkerülése érdekében. Közben szó esik arról is, mi a különbség a comb és a drumstick között, illetve milyen szempontok szerint érdemes eldönteni, meddig süssük a csirkét.
Érdekes kérdésként merül fel a karamellizált méz szerepe; kevesen tudják, hogy így elkészítve mennyivel kevésbé lesz édes, viszont sokkal összetettebb aromákat kapunk. Az elkészítés végén egy szaftos, intenzív ízű csirkeételhez juthatunk, amely remekül illik hideg, savas köretekhez is.