A gasztronómia és a technológia határán mozog ez a részletes műsor, amelyben egy közismert csapat elképesztő alapossággal igyekszik újragondolni a hamburger készítését. Az alaptéma: vajon mennyire lehet egy hétköznapi ételt tökéletesíteni, ha nincsenek korlátok sem időben, sem erőforrásban?
Hogy inspirációt szerezzenek az innovációhoz, a résztvevők ellátogatnak a McLaren Technology Centerbe, ahol betekintést nyernek a világhírű autóipari tervezési folyamatokba, sőt, még néhány Forma-1-es pilótával is találkoznak. A precíziós mérés, az alapanyagok szokatlan párosítása és a csúcstechnológia mind a burger alkotóelemeivé válnak – legyen szó különleges infúziós vajról, tangzhong módszerrel készült zsemléről, vagy a húspogácsa összetételének tökéletesítéséről.
Külön figyelmet kap a csapatmunka, a kreativitás és a részletekbe menő innováció a konyhában. Felmerül a kérdés: tényleg érezhető-e az óriási energia- és pénzbefektetés a végeredményen, és vajon megéri-e átlépni a józan ész határait egy egyszerű étel kedvéért?










