Mi történik, ha minden létező húsfélét egyetlen burritóba próbálunk egyesíteni? Ebben az epizódban Babish vakmerő kísérletbe kezd, hogy megalkossa a „minden hús” burritót, amelyhez különleges, egzotikus alapanyagokat szerez be a hentesnél. A néző betekintést kap abba, hogyan lehet ilyen eltérő eredetű húsokat megfelelően kezelni és ízletesen előkészíteni, valamint hogy milyen fűszerezési, sütési és főzési technikákat alkalmazhatunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Felvetődik a kérdés, vajon képesek-e összhangban működni egymással a föld legkülönbözőbb állatai által adott húsok? Babish izgalmas választékot mutat be: bélszín, fácán, vaddisznó, kenguru, kacsaszalonna, teknőc, alligátor, jak, teve, nyúl, szarvas, sőt még bikahere is helyet kap a repertoárban. A kísérlet nemcsak a különféle húsok önálló tulajdonságaira, hanem azok kombinációjának váratlan hatásaira is rávilágít.
A videó során izgalmas, részletes gasztronómiai tesztek és humoros ízpróbák is helyet kapnak. A húsokat többféle módon: grillezve, párolva, sütve, sőt tempura tésztában sütve dolgozzák fel, hogy minden falat egyedi élményt nyújtson. A babérkoszorús chiliszósz, a barbecue fűszerkeverékek és a különböző mártások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy még a legextrémebb falatok is fogyaszthatóvá váljanak – vagy mégsem?
A műsor végig gondolkodásra ösztönzi a nézőt: van-e értelme ilyen sokféle hús keverésének, vagy a természet akadályai mégiscsak felülkerekednek az ember kíváncsiságán?