Különféle népszerű TikTok gasztrotrendeket tesztel három lelkes szereplő, köztük Ollie, aki maga is híres TikTok „trendgyáros”. Feltárják, hogyan születnek ezek a furcsa, néha merész ételkombinációk, és hogy valóban működhetnek-e a gyakorlatban.
Az egyik meghökkentő trend a caesar salátával töltött pepperoni pizza burrito, amely egyszerre ötvözi az olasz és az amerikai ízeket, miközben a különböző elkészítési módok is szóba kerülnek. Megkérdőjelezik, vajon egyes módszerek tényleg jobb eredményt adnak-e, és milyen textúrákra, ízekre lehet számítani.
Próbára kerül a „cockuccino”, amely a cappuccino és a koktélok világát egyesíti, whiskyvel és maglikőrrel, miközben a résztvevők vita tárgyává teszik, hogy az ital harmonikus-e, vagy túl sok az egyveleg.
Szó esik egy görögdinnye „szendvicsről”, ahol a dinnye a kenyér szerepét tölti be, tele friss mozzarella- és paradicsomrétegekkel, felkeltve a kérdést, mennyire praktikus az ötlet, és hogyan változtat a dinnye lédússága az étel élvezetén.
Végül bemutatják a ravioli burger innovatív, réteges változatát trüffellel, amely különböző érzelmeket vált ki: míg egyesek szerint túlzottan elrugaszkodott, mások izgalmasnak találják a kombinációt, és felmerül, vajon van-e helye ennek az ételnek a mindennapokban, vagy csak az online trendek világában életképes.