A
A
  • Angol
  • Magyar
  • 25 perc

A Sorted Food és Ollie próbára teszi a legújabb TikTok gasztrotrendeket

A Sorted Food csapata Ollie-val együtt teszteli a legújabb és legmeghökkentőbb TikTok ételtrendeket, közben érdekes kérdéseket vetnek fel az internetes gasztroőrületekről.

Különféle népszerű TikTok gasztrotrendeket tesztel három lelkes szereplő, köztük Ollie, aki maga is híres TikTok „trendgyáros”. Feltárják, hogyan születnek ezek a furcsa, néha merész ételkombinációk, és hogy valóban működhetnek-e a gyakorlatban.

Az egyik meghökkentő trend a caesar salátával töltött pepperoni pizza burrito, amely egyszerre ötvözi az olasz és az amerikai ízeket, miközben a különböző elkészítési módok is szóba kerülnek. Megkérdőjelezik, vajon egyes módszerek tényleg jobb eredményt adnak-e, és milyen textúrákra, ízekre lehet számítani.

Próbára kerül a „cockuccino”, amely a cappuccino és a koktélok világát egyesíti, whiskyvel és maglikőrrel, miközben a résztvevők vita tárgyává teszik, hogy az ital harmonikus-e, vagy túl sok az egyveleg.

Szó esik egy görögdinnye „szendvicsről”, ahol a dinnye a kenyér szerepét tölti be, tele friss mozzarella- és paradicsomrétegekkel, felkeltve a kérdést, mennyire praktikus az ötlet, és hogyan változtat a dinnye lédússága az étel élvezetén.

Végül bemutatják a ravioli burger innovatív, réteges változatát trüffellel, amely különböző érzelmeket vált ki: míg egyesek szerint túlzottan elrugaszkodott, mások izgalmasnak találják a kombinációt, és felmerül, vajon van-e helye ennek az ételnek a mindennapokban, vagy csak az online trendek világában életképes.